Võib-olla on see sümboolne, et kohtume ja vestleme Kuusega ERR-i uudistemaja einelauas. Tema värske toiduseriaal „Wend Weis” viib jutu loomulikult toidule. Ja sealt edasi reisimisele, sest oleme aastaid saanud jälgida mõnusaid saateid Wenna ja ta reisikaaslaste uskumatutest Uhhuduuri rattaretkedest maailma kaugeimates nurkades. „Jah, reisimisest ja söögitegemisest võiksin rääkida lõpmatuseni,” ütleb Kuusk. Aga sellest, mis toimub AK toimetuses? Mis tundeid ja mõtteid on Priidul tekitanud kauaaegse kolleegi Kadri Hinrikuse palju vastukaja pälvinud ootamatu koondamine? „Oleme otsustanud, et peame oma probleemidega maja sees ise hakkama saama,” vastab Kuusk. Päris mööda me teemast ei lähe, sest probleem on näha, sellest räägitakse.