Esikülg täieneb

Alates reedest näeb lehe ülemine osa välja uutmoodi: esiküljel on selgesti näha nii LP kui ka EPL-i logo, sest väljaanne ühendab mõlema lehe eredamaid osi, kuid üldine tonaalsus on ka päevakajalisemate lugude puhul nädalavahetuslikum. Ent mitte kuhugi ei kao klassikalised uudised.

Vanad lemmikud jäävad

Ka edaspidi vaatab teile ajalehest esimesena vastu Andrus Kivirähki hiilgav kolumn. Samale leheküljele lisandub juhtkiri, mida LP-s varem polnud, ja paar uut väikevormi.

Armastatud rubriikidest jäävad reedel ilmuma autorikülg, pikk intervjuu, „Pildialbum”, „Raamaturiiul”, paar korda kuus „Viimane lugu”, toidu-, moe-, tervise- ja autolood.

Uudiste maht paisub kuuele küljele ja ka kõik teised seni reedel Eesti Päevalehes ilmunud klassikalised rubriigid lähevad suuremaks.

Uus võitluspaar

Lehe keskele kolib üks mitmest uuest rubriigist. Selles ristavad sõnad liberaal ja konservatiiv. Järgmisel reedel on vastamisi konservatiiv Peep Pahv ja liberaal Krister Paris, kes leiavad kuuma teema ja kaitsevad oma seisukohti viimase sõna ja mõtteni.

See on kõigest üks uus arvamusformaat, mida 7. juunist teile pakume.

Teekond inimeseni

Veel rohkem tahame anda ruumi inimestele, nende lugudele, üleelamistele, tavalistele ja erilistele tegemistele. Teame ja usume, et Eesti (ja maailm) on täis erilisi inimesi. Järgmisest reedest avaldame rubriike, milles pöörame tähelepanu rõõmudele, draamadele ja inimeste isikupärasele rutiinile.

Köögikomando naaseb

Toiduküljele naaseb arvustus, mida hakkab tegema Köögikomando – Eesti Päevalehe ja LP kunagine armastatud toidukohtade arvustaja, kes tahab läbi käia Eesti uued ja vanad söögikohad. Kuhugi ei kao ka Silja Luide retseptid.

Mäng sisu ja vormiga

Nagu oleme eespool juba viidanud, rikastub reedene LP mitme uue rubriigiga. Aga värskus laieneb ka ajalehe väljanägemisse ja visuaalsesse atmosfääri.

Armastatud ajakirjanikud

Reedeses lehes löövad kaasa Eesti Päevalehe, LP ja Delfi toimetuse ajakirjanikud. Kõik armastatud autorid nagu Raul Ranne, Tiina Kruus, Andrus Kivirähk, Ingrid Veidenberg, Kadri Veermäe, Peep Pahv, Alo Raun, Ann-Marii Nergi, Krister Paris, Raimo Poom, Joosep Tiks, Anette Parksepp, Mihkel Tamm jt otsivad ja kirjutavad lugusid, mis aitaksid nädalavahetusel varem alata.

Kohtumiseni juba järgmisel reedel!