FOTO:
Kuidas saaks üks enesest lugupidav pitsaarmastaja end selle sõnaga nimetada, kui ta pole Napolis käinud? See viga tuleb parandada!
Kes mind tunneb, teab mu armastust pitsa vastu. Mõni ütleks isegi, et mind lahutab täiuslikust rannavormist just nimelt see krõbedal tainakettal küpsetatud unelm. Ja kui nii ongi, siis las olla: rannavorm tuleb ja läheb, aga pitsa jääb.
Et suhted pitsaga järgmisele tasandile viia, otsustasin minna külla oma lemmiktoidu vanematele. Selleks seadsin sammud Lõuna-Itaaliasse otse Vesuuvi vulkaani kõrval asuvasse Napolisse, kus see terve maailma südamed võitnud roog on üles kasvanud.
Kui „kõige õigema” pitsa leidmiseks napollastega rääkida, jagunevad nad klannidesse. Igal suguvõsal on oma lemmik-pizzeria, mille au kaitsmiseks oldaks valmis kas või püssikuuli ette hüppama.