Koos äripartneriga avas Rasmus 2007. aastal Kopenhaagenis restorani Geranium, mis sai juba viie aasta pärast (2012) Michelini tärni, järgmisel aastal teise ning 2016. aastal esimese ja siiani ainsa Taani restoranina kolmanda. Ka maailma 50 parima restorani seas jõudis Geranium mullu juba viiendale kohale. 

Kas oled töötanud ka mujal kui Taanis?

Pärast kokakooli läksin Belgiasse kahe Michelini tärniga pärjatud restorani, kus sain meeletult palju areneda ja uusi kogemusi. Belgias oli päris keeruline, sest olin siis kõigest 19-aastane. Pärast pool aastat töötamist oli võimalus minna edasi Londonisse või hoopis tagasi Kopenhaagenisse. Valisin viimase, sest ei tahtnud enam võõras riigis üksi olla ja igatsesin oma tolleaegset tüdruksõpra. Kuid see on üks kahest suurest elu jooksul tehtud veast, mida tõeliselt kahetsen. Sain hiljem teada, et Londoni restoran, kus mind oodati, kuulus Marco Pierre White’ile, kes oli tol ajal tipus. Lasin käest võimaluse tema restoranis töötada.