Nädalavahetuseks valisime teile lugemiseks 10 lugu. Juttu tuleb nii ühest räpasest lahutusest, maskide valmistamise eetilisusest, kui ka pakume välja ühe hea retsepti jõululauale. Saab teada, miks Jürgen Zopp lõpetab karjääri ja kui lummav on Mart Haberi ja Taivo Pilleri suursugune kodu.

Räpane lahutus: Eesti pesupulbrikuningas kiskleb naisega vara pärast

Mayeri tarbekeemiakontserni kauaaegne omanik Imre Freiberg lahutab abikaasast Marikast. Lahutuse ajal on ettevõtetega toimunud mitmed iseäralikud tehingud. Marika advokaat esitas Imre peale kuriteokaebuse.

Maski, mida kannad, võisid valmistada orjad

Eestisse jõudnud Hiina maskide tootmisahelad pulkadeks lahti võttes avastame vähemalt miljon sunnitööga toodetud kaitsevahendit, mida siinsed haiglad ja apteegid kasutavad koroonaviiruse vastases võitluses.

IT-mees "armaani" tegi Eesti kaitserahaga osturallit ja avas Ämaris salajase krüptorahakaevanduse

Riigisaladuse loaga IT-töötaja kaevandas Ämari lennubaasis aastaid krüptoraha, ostis Eesti kaitse-eelarvest endale koju kallist tehnikat ning smugeldas baasist välja arvutikomponente, et need veebifoorumites maha müüa.

Skandaalse pilvelõhkuja looja Vilen Künnapu: minu missioon on olla siin ja teha oma värki

Viimasel ajal paistab igamees end arhitektiks pidavat. Eriti need, kes ei suuda ise valmis joonistada ainsamatki hoonet. Ammugi siis veel sellist nagu Vilen Künnapu (72). Saati siis säärast, nagu see Tallinna südalinna Stockmanni vastu kavandatud ehitis, mille eskiis valmis Künnapu käe all. Kunstnik on lasknud isehakanud kõiketeadjatel lärmata ja vaikinud. Nüüd ta kõneleb.

Pilk Berliini klannide maailma. Allilma valitsevad Saksa riigile sülitavad ülbed araablased

Saksamaa araablaste klannid tegutsesid aastaid oma paralleeluniversumis, kuhu riigi põhiseaduslik kord ei ulatunud. Ajapikku on nad läinud üha ülbemaks ja suhtuvad riigi reeglitesse järjest üleolevamalt. Selles maailmas kehtib hirmutamine ja jõud. Võta, mida tahad, kui keegi sind ei takista. Kui kinni kukud, pole häda, sest kohus on niikuinii naljategemine ja vanglas istumine auasi.

LUMMAVAD FOTOD | Mart Haberi ja Taivo Pilleri suursugune kodu pilve piiril. 280 ruutmeetril ja 3.70 kõrgete lagede all on ruumi kõigele

"Meie kodu on nagu Karlssonil katusel, mida tänavalt näha ei ole - võib-olla ainult Kosmose kino pealt binokliga," naerab Mart Haber (43), sisustusfirma Shishi omanik ja disainer. Koos töö- ja elu­partneri Taivo Pilleri (51) ning lastega võtavad nad sel aastal jõulud vastu uues kodus.

Jürgen Zopp lõpetab karjääri. „Poisikesena Nõmme väljakutel veesõda mängides poleks arvanud, et jõuan French Openil kolmandasse ringi"

Edetabelikoha poolest Eesti aegade parim meestennisist Jürgen Zopp on otsustanud ühele elupeatükile joone alla tõmmata.

SUUR ÜLEVAADE | Eesti artistide mustad jõulud ja aastavahetus: pidu on läbi, viimati öeldi niipalju esinemisi ära 90ndatel

Tänavune aasta on koroona­piirangute tõttu olnud artistidele laastav. Kes ja kus pühade ajal ja aasta­vahetusel esineb? Kas üldse esineb? Näikse, et aegsasti kiriku­kontsertidele panustanud lauljad tegid tulutoovaima valiku - püha­kojad on ühena vähestest kontserdi­paikadest valla.

Isa laste sünni järel: seksipuudus ajendas tülitsema ka muudel teemadel, naise intiimsussoov sellega aina kahanes. Täielik nõiaring

"Pärast kolmanda lapse sündi hakkasime teineteisest aina kaugenema. Varem oli naine minu päralt, kuid nüüd oli meil mitu last, kes otsustasid meie elu ja vabaduse üle," tunnistab Peeter.

KIIRE, LIHTNE JA MAITSEV | Pidulik pühadekook pohlade ja toorjuustuga, mis valmib ainult poole tunniga!

Tummine rummiga immutatud šokolaadikook kreemivahuse katte ja mahlaste hapukate marjadega võlub alati kõigi südamed ja sobib ka neile, kes gluteeniga sõbrad ei ole.