Kaja Kallas, tehke vaktsineerimisest valitsuse põhieesmärk! Looge selle korraldamiseks erakorraline üksus, kuhu palgataks tööle kogenud tervishoiu-, IT-, logistika- ja kommunikatsiooniinimesed. Eestis on juhte ja spetsialiste küll, kes suudaksid vaktsineerimisele vajaliku hoo sisse anda.

Kaja Kallas, looge vaktsineerimise korraldamiseks erakorraline üksus, kuhu palgataks tööle kogenud tervishoiu-, IT- ja logistikainimesi.

Rainar Aamisepp – mänginud erameditsiinikeskuse Synlab juhina keskset rolli Eesti koroonaproovide võtmise korraldamises.

Piret Hirv – teaduspargi Tehnopol tervisetehnoloogia klastri juht, digitervishoiu asjatundja.

Ain Aaviksoo – idufirma Guardtime Health terviseteenuste juht, tänu varasemale sotsiaalministeeriumi tööle tuttav riigi tervishoiukorraldusega.

Martin Kadai – endine terviseameti erakorralise meditsiini osakonna juhataja.

Tõnis Allik – avaliku koroonaproovide võtmise koordinaator ja tervishoiuettevõtte Medicum juhatuse liige.

Andres Liinat – juhtinud edukalt suuri ja väikseid organisatsioone nii era- kui ka avalikus sektoris.

Erkki Raasuke – juhtinud pöördeid mitmes suures eraettevõttes ja jätnud kiiduväärse jälje ka avalikku sektorisse möödunud kümnendi alguses majandusministeeriumis töötades.

Andre Veskimeister – endine Omniva pakiäri juht, teab ja tunneb logistikat sügavuti.

Arkadi Popov – arst ja Lääne-Tallinna keskhaigla juht, edastas rahvale edukalt käitumisjuhiseid mullukevadise eriolukorra ajal.

Seda loetelu saab jätkata. Koroona vastu vaktsineerimine on palju ulatuslikum ja pakilisem ülesanne kui näiteks iga-aastane gripi vastu vaktsineerimine. Koroona vastu peab vaktsineerima erakorraliste jõududega.