16.05.2021, 11:01
Eva Luigas: söögi nimel ei pea rabelema, saab ka lihtsamalt
Kes ei teaks karulauku, sparglit ja rabarberit, meie köögi esimesi kevadekuulutajaid? Kevadisi vitamiinipomme on aga palju rohkem, teab aiandusekspert ja ajakirja Maakodu tegevtoimetaja Eva Luigas.
FOTO:
Hommikuid alustab Eva smuutiga ja tema abikaasagi on pärast pikki aastaid võtnud selle harjumuse omaks. Peale mahediku on laual puder võisilmaga, praetud või keedetud munad, avokaado või õrnsoolalõhe. Enda soolatud kala on Eval külmkapis alati – selle eest hoolitseb abikaasa, kes on ka osav kalasuitsutaja. Ja ka poes käib nende peres abikaasa. „Mina ei osta ju kooki! Aga mees sööb igal jumala õhtul kell 10.30 kooki ja joob piima peale. Mina vaatan sel hetkel mujale.”
Oled juba tellija?