18.07.2021, 11:01
RETSEPTID | Klassikaline värskekapsasupp maitseb eriti hea just nüüd ja praegu!
Erksa rohelise värvusega noored kapsapead on krõmpsud ja magusad. Lehed on õrnad ja juurikas ei ole veel puituda jõudnud, mistõttu ei ole tavaliselt vaja seda enne söömist eemaldada. Supi või salati jaoks haki juurikas lihtsalt peeneks, grillitult aga saad niisama süüa.
FOTO:
Klassikaline värskekapsasupp maitseb eriti hea suvel, kui kõik komponendid on värskemast värskemad, äsja valmis saanud toitainete- ja maitserikkad noored köögiviljad. Porgand on magus, kapsas erkroheline ja mahlane ning kartul nii õrna koorega, et seda ei olegi vaja eemaldada. Köögiviljad tuleks lisada supile valmimise järjekorras, et ükski ei jääks tooreks ega kõvaks, kuid ei keeks ka liiga pehmeks ega lödiks.
Oled juba tellija?