Millist muusikat kuulab Inga aga ise? Tutvu tema suvelõpu playlistiga.

James Blake - Life Is Not The Same
Kõige viimane muusikaline avastus. James Blake’i müstika on alati intrigeerinud, seekord aga eriti. Vokaali reverbide atmosfäär on selles loos olulise ja asendamatu rolliga - muinasjutt.

Kllo - Last Yearn
Üks lemmiklugusid läbi aegade, mis läheb iga kell ja igas olukorras. Nii malbe ja emotsionaalne samaaegselt, olles seejuures ka äärmiselt maitsekas ja pika kasvatusega. Ning kui kulminatsioon kätte jõuab, on see kõik täpselt see, mida minu hing ihaldab.

Marten Kuningas - Tagurpidi vaal
Lemmiklugu eesti keeles. Oli au kuulda selle loo maailma esmaettekannet aastaid tagasi Uno Naissoo konkursil, mis tekitas silmapilkselt soovi astuda Otsa kooli ning hakata ise muusikat looma. Kauni sõnumiga kaunis lugu. Sai isegi seda omal ajal ülemineku eksamil esitatud.

Frank Ocean - Seigfried
Meeletu austus ja kummardus sellise tegelase ees nagu Frank Ocean, kes kuidagi suudab murda popmuusika standardid ja viia R’n’B ja melanhoolsuse nii paljude inimesteni ja nii mugavalt tarbitavaks. Lugu, mida olen viimasel ajal taasavastanud ning öistel sõitudel kaaslaseks võtnud.

Emilie Nicolas - Naive
Emilie on mind kõige rohkem mõjutanud laulja/muusik/kunstnik. Tänu temale leidsin uued piirid nii enda muusikamaitses üleüldiselt kui ka kirjutamises ja esitamises. Tema puhul on raske ühte lugu välja tuua, aga valisin seekord tuju järgi. Alati soovitan kuulata tema kahte albumit: “Tranquille Emile” ning “Let Her Breathe”.

Robert Glasper ft Lalah Hathaway - Cherish the Day
R’n’B ja souli/džässijumal Robert Glasper taaselustab Sade loo “Cherish The Day” äärmiselt maitsekal tasemel. Lalah lisab oma touch’i, millest sünnib stiilne kooslus, mida tahaks kuulata veel ja veel. Eriti magusa punkti selles loos paneb kahehäälne saksisoolo.

Baile ft Kauf- painting out
Müstiline house on žanr, kuhu mulle meeldib vahetevahel ära eksida. Kirsi tordile lisab stiilne meesvokaal, mis paneb selle loo elama.

Jungle - Lucky I Got What I Want
Jungle on minu jaoks bänd, mida sobib kuulata peaaegu ükskõik mis olukorras, seltskonnas ja tujus. See on alles tase, kui osatakse luua niivõrd laiahaardeline muusika, mida saad kuulata nii rõõmsal nädalavahetuse päeval kui ka melanhoolsel ja hallil tööpäeval. Antud lugu on esimene lugu, mida sellelt bändilt kuulsin ning armastus oli silmapilkne. Neilt soovitaksin kuulata KÕIKI plaate.

Nao - in the morning
Lugu, mille puhul kadestan seda, et ei ole seda ise kirjutanud. Täpselt minu maitse järgi tugev tervik esimesest sekundist peale ning loomulikult kulminatsioon, kuhu lugu jõuab, on väärt miljoneid.

Jil - radiosex
Miski selles loos suudab mind alati puudutada hingepõhjani. Eriti maialt ootan iga kord kulminatsiooni, mis on paras kompott kõikidest inimlikest emotsioonidelt, harmooniast ja vokaalist.

28. augustil esineb Inga Tislar koosseisuga deLULU festivalil Jazzkaar 2021 Fotografiska Tallinnas. Tutvu festivali programmiga Jazzkaare kodulehel.