Aasta tagasi küsisime neilt, kas nende organisatsioonid ja Eesti riik olid kriisiks valmis? Aasta hiljem, kas ja kuidas on püsima jäänud COVID-19 töösturtuure ja mahtusid ümber korraldanud? Kas tööde planeerimisel arvestatakse igapäevaselt võimaliku olukorra halvenemisega? Kuidas on muutunud klientide käitumis- ja tarbimisharjumused?

Aasta tagasi ütles Paavo Nõgene, et nii Tallink kui riik alles teevad vigu. Kokkuvõtete tegemiseks oli vara.

Estraveli tegevjuht Anne Samlik teab, et kõik kriisid on tema inimestele kõige kibekiirem tööaeg, mil suurimaks tasuks on inimeste tänu. Kas aasta hiljem, kui on välja kujunenud reisimise võimalus (negatiivne PCR test või vaktsineerimispass), on töötempo stabiliseerunud või hetkel on inimesi tabanud reisimise hullus?

Koroona teise laine mõjul kasvasid toidukaupade e-ostud märgatavalt. Turu liider on e-Selver. Sellised pealkirjad on jätkuvalt Ärilehe uudistes. Kuidas selle baasil käib mahtude arvestus? Kas Eesti inimene jääbki nüüd rohkem tellima kuigi uusi füüsilisi kauplusi ka aina avatakse? Kas poodidesse jagub kliente või on nad kodus diivanil?

-

Eesti Päevalehe koroonakonverents vol 2 toimub 16. septembril kinos Kosmos, päevajuhid on Kärt Anvelt ja Tarmo Paju, saalis olevatel kuulajatel on võimalus kõigile esinejatele esitada ise küsimusi.

Tule saali ja saa oma küsimustele vastused!
Piletid müügil piletitasku.ee.

Kogu programm ja kõik esinejad: epl.ee/koroonakonverents.