Lootus valitsuse süsteemsusesse ja õpivõimesse osutus ekslikuks, kuigi trendid, statistika ja haritud inimesed on juba kevadest hoiatanud, et peame vaktsineerimistempot tõstma ja -taktikat muutma. Täna oleme kõik, ka vaktsineeritud, järjekordse katastroofi lävel.

See tähendab, et „Iga okas loeb“ ja me kõik peame oma igapäevaelus astuma sammu, et Eestis tekiks vaktsineerimispositiivne hoiak ja soov üheskoos ära hoida lämmatav kriisi.

Meie sulgeme tänasest koroonalugude kommentaariumi – nii anonüümse kui registreeritud. See on meie vastus neile, kes vähendavad vaktsiini rolli, mõnitavad arste, teaduslikku lähenemist ja ülistavad inimesi ning organisatsioone, kelle jaoks vaktsiinid on teadusliku tõestuseta vedelik.

Selline süüdimatu, aga kindlasti osaliselt ka läbimõeldud vale ning provokatsioon viib inimesi hauda, koolid pausile, haiglad umbe, majanduse kinni ja inimesed vaimsesse kriisi. Me peame selle ära hoidma. Üheskoos. Terve mõistus peab võitma. Seda eriti ajal, kui valitsus on käed roolilt ära võtnud.

Sulgeme koroonalugude kommentaariumi tänasest ja hoiame seda kinni vähemalt ühe kuu. Samas hindame olukorda jooksvalt ja kui näeme, et vaktsineeritute arv asub hoogsalt kasvama, ühiskond peab vastu ja surve haiglatele väheneb, saame oma otsust ka varem muuta.

Minge vaktsineerima!

Uskuge arste ja teadlasi!

Vältige kohti, kus teadlikult vilistatakse maskikohustusele ja koroonapassile!

Need on ainsad soovitused, mis meid ka tegelikult aitavad.

Jaga
Kommentaarid