18.12.2021, 10:30
Tallinna menukoha Päris peakokk: kodus valmistan enamasti hästi lihtsaid asju
Mida panna jõululauale, kui tahta süldile ja kringlile vaheldust? Tallinna menukoha Päris peakokk Vladislav Djatšuk pakub lahendust.
FOTO:
Vladislav Djatšukki (43) teatakse tänu edukale Bocuse d’Oril esinemisele ja Eesti ühe hinnatuma fine dining -restorani Tchaikovsky pikaaegse peakokana. Ta on ka üks restorani Mon Repos loojaid ja omanikke ning selle peakokk. Ent sel aastal otsustas Vladislav teha Tchaikovskyga lõpparve. „Kümme aastat tipprestoranis on pikk aeg. Peale gurmeerestorani, mille menüüd tuleb hooajaliselt uuendada, on vaja viietärnihotellis vastutada hommikusöögi, gruppide, toateeninduse ja baari menüü eest. Kõigis segmentides tuleb kogu aeg vaadata, et kõike jätkuks ja oleks piisavalt uuendusi. Fine dining-restorani pidevalt tipptasemel hoidmine on juba iseenesest suur koormus.”
Oled juba tellija?