„Hea oli tajuda, et rohepööre jõuab massidesse. Raske on leida ettevõtet, kes poleks vastavaid samme astunud: Tere ja kaerapiim, Maks & Moorits ja plasti vähendamine, Rimi kampaania „Tarbime targalt!” jne. Jah, selles on rohepesuhõngu, aga vähemalt pole roheliste printsiipide rakendamisest (ükskõik kui suurel või vähesel määral) enam pääsu.”

„Ehtne, kuum suvi. Ilus talve algus rohke lumega, valged jõulud. Ilmus mitu head raamatut, näiteks Peter Singeri „Loomade vabastamine”.”

„Kärdlas tekitati võimalus enne ja pärast tavatööaega ID-kaardiga avalikku raamatukokku siseneda, seal raali kasutada, kaugtööd teha ja ise raamatuid laenutada. Hea eeskuju kõigile ja „ääremaale” väga vajalik.”

„Kui lõppeva aasta jama sees suutsid normaalseks jääda ning sõpru on endiselt antivakserite ja isegi miitinguil käiate seas, on väga hästi. Hästi on, kui said aasta mööda saata matusteta.”

„Minu 2021. aasta hea oli see, kui suvel päästis Hiiumaa kiirabi (ja haigla) minu elu. Arstid ja kõik selle valdkonna töötajad teevad tipptasemel tööd!”

„Eesti teatrite head sotsiaalse närviga lavastused: Ugala „Ema” ja „Kui sa tuled, too mul lilli” ning Draamateatri „Mefisto”. Pandeemia ajal kinni olnud teatrites leiti üles just inimesi puudutav.”

„Katri Raiki mäekõrgune võit Narvas KOV valimistel. Isegi Kesk-Eestis läks inimestele korda Narvas toimuv. Jõudu Katrile Narva muutmiseks!”

„See, et rohkem sai veeta aega perega, lähedastega... Kodukontor sai taas sel aastal ju hoo sisse. Ja pandeemiaga harjumine: ühiskond naaseb oma igapäevase elu juurde aina rohkem ja rohkem.”

„Tallinna loomaaia korsakite elupaika asetati suur peegel, mis pakub neile palju nädalaid põnevust. Sellised uudised meenutavad linnainimestele, et elu võib lihtsate vahenditega põnevamaks muuta nii loomade kui ka inimeste jaoks.”

„Rõõmustas Swedbanki meelemuutus. Kuus aastat oma Rumeenias petta saanud Eesti kliente ignoreerinud pank sõlmis kohtuskäijatega ootamatult kokkuleppe.”

„Uskumatult palju staaride beebiuudiseid. Alustades Rosimannustega, kellel läks kümme aastat aega, enne kui lapsesaamine õnnestus. Kiivikas sai vanaisaks, kui ta tütar Amani sünnitas eelmisel nädalal. Balta ja Nazarov saavad lapse. Varro Vooglaid sai kaheksanda lapse! Neid on veel ja veel!”

„Koroonaviiruse vaktsiini loomise kõrvalefekt: mRna laialdane kasutamine on kiirendanud protsessi, et selle tehnoloogia abil oleks võimalik vähendada teiste raskete haiguste mõjusid.”