Rosmeri majapidamisse on tema naise seltsidaamiks tulnud Rebekka. Mõisahärra naine on aga aasta tagasi õnnetutel asjaoludel surnud. Mõisnik ja Rebekka on võitluskaaslased, kes soovivad ühiskonda uuendada. Nende poliitilised ideed põrkuvad reaalsusega, tõsiste meeste poliitikaga.

Henrik Ibseni näidendi tegevus toimub 19. sajandi lõpus, kus naistel ei olnud hääleõigust. Naistel oli üleüldse väga vähe õigusi, kuna kõiki asju nii riigis, perekonnas kui kogukonnas ajasid suurte habemetega mehed.

Margus Grosnõi, kes tähistab pühapäeval (13. märtsil) sünnipäeva, ütleb: "Selline valik muusikat siis tänasel hetkel. Komplekt on üsna kirju, seda võiks suisa iseloomustada väljendiga „ puder ja kapsad”. Kuulan päris palju erinevat muusikat ja siin on üks väike killuke sellest."

Kuula kogu listi siit:

Nirvana oli minu teismeea suur lemmik. Raske on ühte lugu esile tõsta aga album „Bleach” on eriliselt hea ja sealt lugu „Scoff”.

David Bowie näol on tegemist puhta klassikaga. Väga isikupärane muusika ja sõnum, mis lihtsalt kutsub kuulama ja kaasa mõtlema.

Miljardid on natukene seotud Bowie`ga. Õnnestus ükskord kuulata Marten Kuningat Bowie loomingut laulmas - suurepäraselt interpreteeris. „Ma luban, et ma muutun” on minu arvates 2020 parim rokkmuusika album.

Keegi võiks Dizzee Rascali Eestisse esinema kutsuda. Ma mõtlen nii, et ta tuleks ka ;) Väga mõnus UK garage.

Massive Attacki muusika on humanistlik ja sõjavastane.

The Streets on eriline briti hip-hop artist. Esimest korda kuulsin neid Viljandis õppides Päär Pärensoni käest, isikupärane bänd. Kõik, mis ilmunud, olen ära kuulanud. Sobib sõnumi poolest tänasesse päeva.

Reggae muusika muudab eestimaised sombused ilmad alati päikseliseks. Väike stiilinäide Damian Marleylt. Päris kindlasti tasub kuulata kogu Marleyde dünastia muusikat.

Adam F on jungle muusika pioneer. Tänu tema loomingule armusin jungle'i ja d`n`b muusikasse.

Kuulsin Tommy Cashi esimest korda live'is Rakvere Teatri kohvikus festivalil WHA?! Teatri kohvik mahutab u. 80 inimest ;) Ei kujutaks teda enam nii väiksel laval ette!

Eelmise aasta Viru Folgi teema oli „Slaavi aasta”, laulsin koos Moonaküla Muusikaakadeemiaga seda 5Nizza lugu. Slava Ukraini!