14.05.2022, 12:00
Kolm õde panid püsti restorani, mis on Valgamaa üks suurimaid tõmbenumbreid
Gurmeekoht Eestimaa serval
Juba kolm aastat tegutseb Eesti väikseima, Karula rahvuspargi servas Lüllemäe külas sajandivanuses majas restoran Kolm Sõsarat, mida peavad õed Triin, Kerti ja Kadri Vissel.
FOTO:
Enne kui 2007. aastal loodi esimene ühine ettevõtmine Kolme Sõsara Hõrgutised, töötasid kõik kolm õde avalikus sektoris: Kerti maavalitsuses, Triin muinsuskaitseametis ja Kadri muuseumis. Toidu eest vastutav peakokk Kerti on kokana iseõppija, kes on lõpetanud hoopis Tartu ülikoolis sotsioloogi erialal. See-eest on ta praktiseerinud Kopenhaageni restoranis Noma, mis on Michelini tärnidega pärjatud ja mitu korda maailma parimaks valitud.
Oled juba tellija?