Pulsi taastudes näeme, et tegemist oli tavalise poliitilise argipäevaga. Jüri tervis on jätkuvalt hea, ühtegi vigastust näos ega kõhus pole, jume on Eesti kliima kohta igati normis. See, et ajakirjanikud tahavad olla poliitikud, on erinevate uuringutega kordi tõestatud. Poliitikas saab olla tõesti parteipiletita ja erakonda kuulumata. Keeleline stiil ja sõnakasutus on relvad, iga lause võib peegeldada mingit ideoloogiat.

Viljapeks

Ja see, et poliitikud (ka ajakirjanikud) üksteisele nn viljapeksu korraldavad, on igati tavapärane. Nooremad poliitikud (ka ajakirjanikud) ikka üllatuvad nii, et jäävad silmamoonduste lõksu ja elatakse välja oma soovunelmaid. Nii tuleb suhtuda ka Vilja Kiisleri arvamusloosse.

Reaalses elus käib igapäevane rutiinne töö: 2020. aasta riigieelarve on läbinud esimese lugemise, ohjeldatakse kasumijanuste kommertspankade tegevust, start-up ettevõtjate tegevuse hõlbustamiseks on sisse antud äriseadustiku muutmise eelnõu, mis liberaliseerib meie ärikeskkonnas toimetamist ja annab võimaluse kiiremini kaasata rahvusvahelisi investeeringuid, töös on ka erakapitali kaasamise programm suuremahulisteks investeeringuteks, jätkub töökohtade hajutamine üle Eesti ja järgmisel aastal hakkavad kerkima jalgpalli sisehallid. Loetelu võiks jätkata. Kiirem majanduskasv, kõrgemad palgad ja parim tervishoiuteenus - selle nimel teeb võimuliit tööd.