Kuna hetkel toimuvad üle Eesti piirkondade juhtide valimised Keskerakonnas, siis erinevad meediaväljaanded arutavad aktiivselt ja joonistavad lausa tabeleid sellest. Ning eks sihiks ole ikka näidata, et piirkondades eelistavad inimesed eelkõige Simsonit. Reaalsus on aga teistsugune. Edgar Savisaare positsioon Keskerakonnas kasvab ja on täna 2:0 Savisaare toetajate kasuks. Teatavasti liikusid nii Narva kui Valgamaa piirkonnad Savisaare pooldajate kätte. Teistes piirkondades on võimuvahekord jäänud samaks. Peavoolumeediat faktid aga ei huvita ja üritavad meelevaldselt oma Savisaare-vastasele agendale kinnistust saada.

Iseenesest mõistetavalt ei rõõmusta teatud peavoolumeedia väljaandeid Savisaare toetuse kasv ka Keskerakonna sees, sest nende rasvane leib on juba aastaid tulnud Edgar Savisaare mahategemisest ja tema kohta väljamõeldisi tegelikkuse pähe serveerimisest.

Edgar Savisaarel on täna küllaga vaba aega, mida ta on suunanud erakonna arendamisse, tugevdamisse ja restruktureerimisse, kuna ta ei pea hetkel Tallinna meeri ametiülesandeid täitma. Sarnane teema ka on ka erakonna peasekretäriga, kes varem palju Riigikogus istus, aga täna saab täielikult erakonnatööle keskenduda. Eelmainitu töötab Simsoni pooldajate kahjuks, sest neile sobiks ideaalselt, kui Edgar oleks hõivatud linnapeatööga ja peasekretär rabaks Riigikogus. See annaks neile vabamad käed erakonnaga toimetada, aga võta näpust!

Sisemine konkurents on Keskerakonnas alati tihe olnud. See on aga edasiviiv jõud. Kui tänavu on see intensiivistunud, siis seda parem. Halvem oleks, kui piirkonna esimeheks või juhatusse ei soovikski keegi valitud saada või oleks võistlus neile kohtadele nõrk. Tugev konkurents sõelub võimekamad välja ja üldkokkuvõttes võidab sellest kogu Keskerakond!