Birgit Remiküll, Isamaa noorteühenduse juht
Ei

Turu-uuringute AS-i veebruaris korraldatud 4700 vastajaga küsitlusest selgus, et Eestis on EKRE noorte seas kõige populaarsem erakond. EKRE-t toetas tervelt 23% selle vanuserühma vastanuid. See toetusprotsent näitab, et noored ei ole monoliitne ühiskonnagrupp.

Keskerakond, EKRE ja Isamaa on alles konsultatsioonide alguses. Igasuguse koostöö eelduseks saab olla ainult demokraatia ja õigusriigi säilimine ning inimeste õiguste säilimine lähtuvalt Eesti vabariigi põhiseadusest.

Head noored, vaadake ja hinnake kriitiliselt seda, mis praegu meedias toimub. Kes õhutab vaenu ja kutsub barrikaadidele, kes aga istub hommikust hilisõhtuni läbirääkimistel, et saavutada järgmiseks neljaks aastaks Eesti tuleviku jaoks parim kokkulepe, mis sobib nii Keskerakonnale, Isamaale kui ka EKRE-le? Laske poliitikutel ometi tööd teha, las nad jõuavad esmalt kokkuleppele ja siis vaatame, kas kutsed barrikaadidele on õigustatud. Aitab see, kui me ei trambi kellegi tõekspidamisi mutta, vaid kuulame ja üritame leida ühisosa.