Kõrbi sõnul võiks tema stuudio kujuneda ettevalmistuseks Tallinna Balletikoolile, mis võtab 10-11-aastasi lapsi vastu alles pärast neljandat klassi.

Kui balletikooli koolitab kutselisi tantsijaid, siis loodav stuudio aitab lastel ja vanematel selgusele jõuda, kas lapsel on mõtet end balletiga siduda. "Et laps saaks aru, mida ballett endast kujutab enne kui seob end selle raske alaga aastateks," selgitas Kõrb.

"Minagi pääsesin balletikooli alles teisel katsel," ütles Kõrb ja lisas, et sportvõimlemine polnud talle balletikooli jaoks just kõige parem põhi.

Stuudio nelja-aastane õppekava põhineb tänapäeva metoodikal, mis arendab lapse loovust, rütmitunnet, kehahoidu ja loomupäraseid eeldusi. Enne klassikalise balletini jõudmist õpetatakse muusikat kuulama ja lihtsamaid harjutusi. Stuudio annab balleti kõrval aluse ka teiste tantsuliikide ja –stiilidega tegelemiseks.

Iga õppeperiood lõpeb hindelise arvestusega ja pärast neljandat aastat saab õpilane Kaie Kõrbi Balleti-stuudio lõputunnistuse. Lisaks Kõrbile õpetavad koolis Viesturs Jansons, Tatjana Laid, Ilse Adusson, Tamara Kõrreveski, Marge Ehrenbusch, Kaia Viljar ja Eve Noormets. Tunnid hakkavad toimuma kolm korda nädalas Tantsuagentuuri ruumes Narva mnt 38. Tutvumiskuu õppemaks on 390 krooni, järgnevatel kuudel 450 krooni.

Tantsuagentuur asutati mullu novembris eesmärgiga anda tööd tantsuharidusega inimestele. Lisaks infovahendamisele valmistab agentuur ette ka mitmesuguseid showprogramme. Nende suuremaid projekte on muusikalilavastus "Irma" ja peagi Linnahallis esi-etenduv "Linnupuur".