Oma muusikavaliku kohta ütleb aga Ivaškevitš nii: "Muusika on võti inimese tulevikku. Et õppida seda tulevikku kuulama ja mõistma, peab hing töötama nagu ütles suur vene luuletaja Nikolai Zabolotski. Vanusega koguneb inimesel tohutu emotsioonide palett, mis aitab tunnetada muusikahelide kogu sügavust.

Olen ise pigem kaldunud eelistama möödunud aastate muusikat. Mulle annavad toonased laulud ja muusikateosed võimaluse ajas tagasi pöörduda. Tänapäeva on elu meeletu tempoga ja üha enam tahan ma kuulata rahulikku muusikat, kuigi töötada tuleb ka erinevate žanrite ja suundadega. Seda, mida siin nimetanud olen, võin kuulata alati ja palju kordi. Sellised on lood".

Muusikalist
1 Queeni „A Night at the Opera“ (terve album, youtube'i listi lõpus)

2 The Beatles “Let it be”

3 Edith Piaf, „Non je ne regrette rien“

4 Vladimir Võssotski „Кони привередливые“

5 Svetoslav Vakarchuk „Такая как ты»

6 Frank Sinatra “My Way”

7. Nino Rota „Armastuse teema“ filmist “Ristiisa”

8. Jevgeni Doga „Valss“ filmist "Mu hell ja õrn metsloom"

Ivaškevitšit tuntakse laiemalt näitlejana, kes peale teatritöö on mänginud ka filmides. Üks tema rollidest oli vürst Jaroslav Targa osa filmis „Jaroslav“, mis linastus PÖFFi raames aastal 2010. Aastal 2009 linastus "Ivan Julm", kus Aleksander mängis vürst Andrei Kurbski rolli.

Ivaškevitš on aga ka tuntud tantsija, pedagoog, koreograaf ning tantsunumbrite lavastaja, lisaks Tallinna rahvusvahelise stepptantsufestivali korraldaja. Eestis on ta lavastanud muusikali „Hull sinu järele“ („Crazy for You“), „No, no, Nanette!, „Vana õuduste pood“ ("Old Curiosity Shop“),’ ja „Kolmekrossiooper“.

Ivaškevitš on õppinud stepptantsu Woodpecker’s tantsukeskuses ning Broadway tantsukeskuses New Yorgis. Tantsu õpetanud on ta Ameerikas, Austrias, Rootsis, Soomes, Suurbritannias ja Venemaal.

Pärast Ameerikast naasmist lõi Ivaškevitš omalaadselt unikaalse tantsustuudio "Duff Tap Studio", kus ta õpetab erinevas vanuses tantsuhuvilisi.

Ivaškevitši esimene fotonäitus „Nägude ideed“ avati Vene teatris 2008. aastal, 2009 toimunud teine näitus kandis nimetust „Fototeater“.