Lavastuses üles asuv Silja Miks ütleb oma muusikavaliku kohta nii: "Mul ei ole lemmikut muusikastiili, mida ma kuulaks. See, mis pala mingil hetkel meeldib, sõltub väga paljuski ikkagi hetketujust. Seega ainult 10 pala välja tuua on suur katsumus. Proovin siis siinkohal lähtuda nostalgijast ja hetketujust".

Telesarja “Twin Peaks” tunnuslaul “Falling” Julee Cruise
See lugu on mind saatnud terve lapsepõlve, kuna vanemad vaatasid seda sarja ja mina nende kõrval samuti. Selles loos on midagi õõvastavat ja müstilist

“Arkaadia teel” Tõnu Tepandi
See laul on mulle oluline, mitte vaid seetõttu, et autor on minu õpetaja, vaid kuna seda laulu lauldes olen suutnud oma nutvad lapsed (beebieas) hetkega maha rahustada ja magama panna.

“Daiya Daiya Daiya Re” Aishwarya Rai
“Jimmy Jimmy ajaa ajaa” filmist “Disco Dancer”
Minu mõlemad vanemad töötasid Rakvere kinos “Ilo”. Ja mina veetsin kinosaalis filme vaadates suurema osa lapsepõlve vabast ajast. Sel ajal olid väga populaarsed India filmid, mis olid täis naljakat tantsu ja muusikat. Ma mäletan, et ma laulsin neid laule “puhtas india keeles” igal võimalikul hetkel ja kohta valimata. Seega kaks lugu selles stiilis.

“Twice” Ludovico Einaudi
“Night” Ludovico Einaudi
“Comptine d’un autre été” Yann Tiersen

Lood on instumentaalmuusika vallast. Valisin lood, mida on kodus mõnus klaveril mängida, kui soov argipäeva möllust eemale pääseda.

“Massikommunikatsioon” Singer Vinger
Märgiks ära ka loo, mis on minu 4. klassi õpilaste lemmiklaul 3. klassist saati.

Et valik liiga melanhoolseks ei jääks, siis lisan ka kaks heatuju lugu.
“Riisalus” Puuluup
“Happy” Pharrell Williams