Toomas Suumani muusikavalik on järgmine:

Gregoriaani koraalid. Samuti ortodoksi kirikulaul, olgu ta siis vene, kreeka, armeenia ehk georgia kloostrites Jumalaema ja Issanda kiituseks lauldud.
Toovad rahu, muud midagi.

Horvaatia estraadilaul. Goran Karan, Anna Kralj jne
Nõnda rõõmsad, nõnda sentimentaalsed, nõnda romantilised, nõnda pinnapealsed, et teevad õnnelikuks.

Beethoveni tshellosonaadid, Mozarti metsasarvekontserdid.
On lihtsalt head.

Black Sabbath`i "Paranoid" Ozzy esituses (eriti nooremad esitused kui ta tämber veel täpne oli) ja Doors ja Morrisoni "Come on baby light my fire"
Siin polegi millestki rääkida. That`s rock`n roll, and that it is!!!

"Helesinine vagun (Goluboi vagon)", nõnda nagu Krokodill Gena seda vagunikatusel lõõtspilli saatel laulab.
Igatsus. Igatsus. Igatsus.

"Devils lullaby - best biker song ever written".
See lugu hoiab mind joonel, sellel väga vajalikul. Üsna hea kaitse kogu selle jama vastu, mida lai maailm hetkest hetke toodab.

"Buena Vista Social Club".

Bulat Okudzava laulud.

Johnny Cash.

Toomas Suumani kommentaar viimaste lugude kohta: Johnny Cash on liiga hea iga looga, mida yotube`ist leida! Samuti on ka Bulat Okudzavaga! Buena vista social club samuti! Kuuba muusikute ja lauljate kollektiiv, kus pole mõtet eraldi mõnd lugu välja tuua - kõik on võrratud. Eraldi lugusid pole võimalik välja tuua. Lihtsalt. Kuulatagu!

Cherokii võitlejate sõjakisa.

Lavastusest
„Loojanguekspress” põrkuvad kahe vastandliku mehe, Musta ja Valge maailmavaated ja elukogemused. Kuid selliseid mõttelisi duelle ei pea ainult nemad. Meist igaüks maadleb nii iseenda sees kui ka enda ümber paljude küsimustega. Olgu need siis küsimused elu mõttest või elutee leidmisest, jumala olemasolust, pettumustest ja elu raskustest, abi otsimisest ja teiste aitamisest.
Lavastuses kõlavate teemade avardamiseks on Rakvere raudteegetosse loodud näitus "Heligeto" . Kõrvaklappide kaudu saab publik etendusepaiga ümbruses osa kontrastsete saatuste ja eluvalikutega Virumaa inimeste lugudest, mis kutsuvad kuulajad rännakule mõttemaastikele, kus nii mägesid kui orge, taevast ja põrgut. Näitusega tutvumine võtab aega umbes pool tundi, seega tasub tulla etendusepaika varem, et lasta end rahus lugudel kanda. Näituseidee ja teostus Triinu Sikk, tehniline abi Morten-Endrik Milder.

Lavastusest lähemalt saab lugeda siit.