Festivalil etendub Leedu artisti Marija Baranauskaite "The Sofa Project", kus uuritakse, milline on sofade ja diivanite roll inimese elus. Kas sofal võib olla teadvus ja kas diivan võib olla ise publik või esineja laval? Marija seob oma lavastuses tsirkuse ja komöödiateatri elemente.

Festivali külastajal on ainukordne võimalus näha ka rahvusvaheliselt tunnustatud koomiku Oleg Denisovi (Venemaa), kel on varasemalt etendunud kolm soololavastust Edinburghi Fringe festivalil, stand-up'i. Müütide, muinasjuttude ja privaatsuse ajad on möödas. Kõik teavad kõigi andmeid, kõik teavad kõigist kõike. Oleg uurib oma poliit-satiirilises lavatuses, kuidas inimesed saavad elada koos pettekujutluste ja illusioonidega, ajal, mil tõde on surnud. Teda erutavateks teemadeks on sõnavabadus, võltsuudised, maagiline realism, poliitika ja poliitikute düsfunktsionaalsus.

NUKU näitleja Sandra Lange toob festivalikülastaja ette sõnatu burleski paroodia, mille peategelaseks on üksik vananev Madame Brigitte, kes on armukese võrgutamiseks nõus kõik mängu panema.

Vaata lähemalt kogu festivali programmi siit.