Kiwa ise põhkendab lugudevalikut nii: "Soviet Hippies" list täidab eesmärki koondada 60-80ndate aastate hipimuusikat, psühhedeelia ja progerocki. Peamine fookus on Eesti muusikal, aga valikuliselt on lisatud mõningaid nähtusi ka mujalt Nõukogudemaalt. Aastal 2013 hakkasime tegelema uurimisprojektiga Nõukogude Lillelapsed, mille üks osa oli näitus, mis algselt toimus ERMis, aga hiljem on rännanud Kanadas, Rootsis, Saksamaal, Inglismaal jne.
Hoolimata repressioonidest oli 70ndate periood Eesti popmuusika kuldaeg.
Instrumendid ja salvestusvahendid olid küll kättesaamatud või ebakvaliteetsed, seda paremat muusikat aga nendega tehti".

Kiwa lühibiograafia
Kiwa on multiväljundiline metakunstnik, eesti eksperimenteeriva kunsti silmapaistvamaid pioneere alates 1990ndatest aastatest. Üles astunud rohkem kui neljasajal näitusel üle maailma, sh Moderna Museet, (Malmö, Rootsi), Tate Modern (London, UK), Stedelijk (Amsterdam, Holland), the Kitchen (NYC, US); kuraator ja eksperimentaalkirjastaja. Tema looming funktsioneerib kui intertekstuaalne uuring sotsio-sümboolse tähendusloome ja kultuuriliste koodide erinevatel tasanditel. Alates 2014 töötab ta kui ;paranoia publishing group ltd. koostöös teistega, ähmastades autori, kuraatori, produtsendi jne rolle.

Loe rohkem siit.