Homme päeval: Ennelõuna on pilves selgimistega. Mitmel pool sajab vähest vihma. Pärastlõunal läheb pilvisemaks ning merelt saabub tihedam vihmasadu. Puhub lääne- ja edelatuul 7-12, puhanguti 15, rannikul 10-15, puhanguti 22 m/s. Õhtu poole hakkab edelatuul kiiresti tõusma. Õhutemperatuur on +4..+8°C.

Pühapäeval: Pilves ja vihmane ilm. Puhub edelatuul 9-14, puhanguti 20 m/s, saartel ja rannikul 17-23, puhanguti 27, õhtupoolikul kuni 32 m/s. Õhutemperatuur on 6..8°C.

Hoiatused:

4.12. päeval tugevneb mandril lõuna- ja edelatuul puhanguti 18, Pärnu-, Lääne- ja Harjumaa sisealadel kuni 20 m/s, rannikul 25, õhtupoolikul Saare- ja Hiiumaal 30 m/s.

Hoiatus Narva lahe kohta.
5.12. südaööst kuni kell 6-ni hommikul tõuseb Narva lahes veetase kriitilise näiduni 160 kuni 170 cm-ni, see võib kaasa tuua rannikualade üleujutuse.

Tuulehoiatus on antud üle terve Eesti nii mandrile kui merele. NB! Rannikualadel on teise taseme hoiatus!

hoiatus

Tase 1 (kollane) – esimese taseme hoiatus. Ilm võib teatud olukordades olla ohtlik. Arvesta sellega, kui sinu tegevus on ilmast mõjutatud. Jälgi edasist ilmaprognoosi.

Tase 2 (oranž) – ilm on ohtlik. Esineb tavatuid ilmastikunähtusi. Ole väga tähelepanelik ja jälgi pidevalt ilmaprognoosi. Ole teadlik riskidest, mis võivad olla vältimatud. Järgi kõiki võimuesindajate poolt antud soovitusi.

Vaata ka Päästeameti soovitusi tormi korral: http://paasteamet.ee/et/kodanikule/loodusjoud/torm.html