18:00 Tartu Laulupeomuuseum, Saladuste puu on muusikaline kogupereetendus, mis räägib elus olulistest väärtustest nagu julgus, headus ja koostöö. Võlurite maal on valitsemas nukrus ja pimedus, kuna head omadused on kadunud. Etenduse peategelased on võlurilapsed, kes juhuslikult avastavad võlumetsas ühed erilised kastid. Mis juhtuma hakkab ja kas head omadused leitakse üles, selgub lavastuse käigus. Näidend ja lalusõnad - Donald Tomberg; Lavastaja - Marko Mäesaar; Muusika - Andres Vago; Kunstnik - Marge Martin. Osades - Veikko Täär/Marko Mäesaar (Gustav), Katrin Kalma (Herberta), Andres Vago (kitarr).

***

KORVPALL

19:00 Tartu Ülikooli Spordihoone TÜ/Rock alustab selle hooaja Triobet Balti liiga mänudega 1/8 finaalis. Esimene vastane on Kasahstani klubi Atõrau Barsõ, kellega mängitakse kodus kaks korda. Täna toimub meeskondade teine kohtumine.

***

MANOWAR vol. 2

19:00 Rock Cafe, Tallinn

Heavy metali kuningas MANOWAR (USA) annab 10. veebruaril lisakontserdi. Manowari Tallinna kontsert on bändi tuuril ka seekord täiesti ainulaadne – mitte kusagil mujal ei saa bändi fännid nautida surematuid heavy metal teoseid niivõrd väikeses saalis.

Manowar on 1980. aastal loodud USA heavy metal bänd, kes on peamiselt tuntud oma lüürika poolest, mis põhineb fantaasiamaailmal (mõõgad, nõidused jne). Bändi loojaks on bassimees Joey DeMaio, kes toona töötas Black Sabbathi püro- ja bassitehnikuna.

1984. aastal püstitas Manowar Guinnessi rekordi kui kõige valjem bänd maailmas, selle rekordi on nad hiljem kahel korral ise ületanud. Lisaks kuulub bändile maailmarekord "kõige pikem heavy metal kontsert", kui nad esinesid 2008. aastal Bulgaarias järgemööda 5 tundi ja 1 minuti.

***

PÕLEVKIVI ARENGUKAVA

21:40 ETV Foorum Põlevkivi arengukava tekitab Riigikogus tuliseid vaidlusi. "Foorum" küsib seekord, milline peaks olema põlevkivi kaevandamise maht, kui palju taastuvenergia osakaal peaks suurenema ja kas hakkepuidu põletamine on ikka hea mõte? Stuudios arutavad Marko Pomerants, Kalle Palling, Rein Ratas ja Raivo Põldaru ning Silvia Lotman ja Ando Leppiman.