Tõnu, palju õnne! Võitsite koos Andrei Jämsä, Allar Raja ja Kaspar Taimsooga Luzernis toimunud olümpiamängude kvalifikatsioonisõidu, edestades 1,36 sekundiga Prantsusmaad ja 1,48 sekundiga Tšehhit, ning teenisite meie paarisaerulisele neljapaadile olümpiapileti. Kuidas sa sõidu kokku võtaksid?

Huh, päris raskelt tuli. Koostöö iseenesest oli hea, aga võistlusperiood on pikaks läinud, mistõttu ei olnud väga värske tunne ja toorest jõudu ei olnud. Ühtlaselt jõudsime küll sõita, aga kui oli vaja juurde panna teravaks kiirenduseks, siis väga võtta ei olnud.

Loomulikult on pärast olümpiapileti teenimist kergem olla. Lugesin ka ajakirjandusest, et koht peaks meile kui möödaminnes tulema, aga ma küll nii ei ütleks. Isegi kui oleme vastaseid MK-l või eelsõidus 5–7 sekundiga võitnud, siis olümpiakvalifikatsioonis kindlasti nii ei ole.

Naiste ühepaadil pääses Kaia Pajusalu homme [täna] toimuvasse finaalsõitu, kust olümpiapileti teenivad neli parimat. Milliseks sa Kaisa šansse pead?

Šansud on olemas, aga saab olema üsna raske. Serbia ühene [Iva Obradović] on tugev, samamoodi Iirimaa oma, keda esindab lätlanna Sanita Puspure. Tuleb väga tõsine sõit, aga olümpiapileti nimel on Kaisa treeninud ja kõvasti vaeva näinud.