Esimese veerandaja võitis tänu Victor Gonzaleze viimaste sekundite viskele Ehitustööriist 16:15, ehkki tartlased olid ees 5:0 ja 15:11. Teist veerandaega alustas Ehitustööriist 6:0 spurdiga ja läks ette 22:15. Tarmo Kikerpill ja Asko Paade vähendasid küll vahe kahele punktile (20:22) ning Marek Doronini vabaviske ja vahelt lõigatud audisisseviske järel oli seis veel 23:25, kuid siis suutsid võõrustajad oma kaitset tugevdada ning külalised kaotasid järjest palle ilma, et oleks pealeviskelegi jõutud.


Tallinlaste leegionäride Nathan Mielke, Howard Frieri ja Gonzaleze korvidest pääses Ehitustööriist ette 34:23. Augenijus Vaskyse vabavisked ja korv vähendasid Rocki kaotusseisu poolteist minutit enne poolajasireeni seitsmele punktile (27:34), kuid siis eksis valitsev meister taas söödumängus ning Mielke ja Gonzaleze korvidest sai Ehitustööriist 11-punktilise poolajaedu, 38:27.


TÜ/Rockil kogunes pallikaotusi esimesel poolajal 13, Ehitustööriistal vaid 5. Mängus suutsid Rocki mängijad sooritada vaid 23 pealeviset, samas kui Ehitustööriista mängijad üritasid 36 korda.


Teise poolaja esimese kümme minutiga suutsid tartlased vahet kahe punkti võrra vähendada ning enne viimast veerandaega juhtis Ehitustööriist 47:38. Viimasel mänguveerandil suutsid tallinlased oma edu hoida, tartlasi ei lastud lähemale kui kuus punkti.


Howard Frier viskas meistrite kasuks 16 punkti, Rait Keerles lisas 13, Victor Gonzalez 12 ja Nathan Mielke 10 punkti. Tartlaste parim oli Marek Doronin 16 punktiga, Tarmo Kikerpilli arvele kogunes 14 ning kaks kolmest tabanud Asko Paade kontole 11 punkti.


Lauas oli Ehitustööriist parem 37:30, pall kaotati 14 korda (tartlased 23), vigu tehti 26 (27). Visketabavus mängust oli tartlastel parem, kuid rohkete pallikaotuste tõttu saadi sooritada koguni 15 viset vähem, kui vastased (vastavalt 45 ja 60).


Meistermeeskonnas mängisid Tanel Kaljula, Veljo Vares, Henri Ausmaa, Martin Uusmaa, Karl-Peeter Dorbek, Kristo Saage, Heiko Niidas, Reimo Tamm, Rait Keerles, Sten Möldre, Tõnu Uusmaa, Victor Gonzalez, Erik Dorbek, Howard Frier ja Nathan Mielke. Meeskonna peatreener on Allan Dorbek ja treener Heino Rebane.