"Treeningud on olnud nii intensiivsed, et jätsin täna hommikupoolse treeningu võistluse huvides ära," ütles Nool eile õhtul. "Olen harjutanud kaks korda kolm tundi päevas. Kangete lihastega ei oska endale mingit tulemust ennustada, treeningul olen küll päris kaugele lennanud."

Nool harjutab Suurbritannia spetsialistide, legendaarse Daley Thompsoni ja Greg Richardi juhendamisel juba kolmandat nädalat. "Heidan ketast ja tõukan kuuli läbisegi esimest korda elus," valgustas Nool Thompsoni metoodikat. "Aga kõik tundub sujuvat. Ketas on kandunud 44 ning kuul 14 ja poole meetrini. Kõrgust hüppasin viiesammulise hoo pealt 1.91 -- väga hea näitaja minu jaoks. Asjalikku tööd oleme teinud 110 m tõkkejooksu kallal, Sevillas loodan 14 sekundist lõpuks jagu saada."

Eestisse tagasi tuleb Nool augusti hakul ning kavatseb kohe kaasa lüüa ka Eesti meistrivõistlustel. "Jooksen mingit sprinti," arvas Nool.

Barcelonas lööb kaasa veel kolm eestlast: Urmet Uusorg jookseb 800 ja Marko Metsala 1500 meetrit, Ramon Kaju hüppab kõrgust. Kell 21 alustab otseülekannet Barcelonast Eurosport.