"Kölnist tulles tundsin külmetust ja haigus jäi vinduma," rääkis Jaanson, kes oli Kölni regati võitmisega hooajale suurepärase alguse saanud. "Avastati põsekoopapõletik ja sealtpeale olen antibiootikumikuuril. See saab esmaspäeval läbi, aga tuleval nädalavahetusel pole ilmselt ikkagi mõtet Hazewinkelisse minna."

"Otsustame Jaansoni MK-etapil osalemise esmaspäeval, kuid tegelikult teame, et raske võistlusreis tervist ei paranda," lisas tohter Ants Kiviselg. "Hazewinkelis startimine võib kogu hooaja küsimärgi alla panna."

Meeste ühepaadil võitis Roman Lutoshkin (Pärnu Kalev). Noorte maailmameister Leonid Gulov rahuldus võiduga poiste A-klassis, kuid sai meestekonkurentsi võidu koos Andrei Shiliniga (mõl. Narva Energia) paariskahesel. Roolijata kahesel ja neljasel läks esikoht Tartu SAK-ile (vastavalt Kaido Reivelt ja Tanel Häidkind ning Tairo Talvis, Reivelt, Häidkind ja Priit Purge).

SK Pärnu naised tegid puhta töö. Ühepaadil võitis Kalli Meriste, paariskahesel olid parimad Egle Trump ja Kairi Päästel ning roolijata kahesel Tatjana Jaanson ja Kersti Paldis.