Paraku ei suutnud omadele tehtud toetuskisa kuidagi meie meeste palle korvi aidata – avaveerandil visati vaid üheksa punkti ja tervet kohtumist iseloomustas kodusaali kohta väga halb kolmepunktivisete tabavus. Läbi rõnga sopsas 21 viskest vaid neli, kusjuures esimesest 15 üritusest tabas vaid üks.

„Ei tea, millest see võis täna tulla, et kuidagi eemalt sisse ei saanud. Alguses läksid visked mööda ja paratamatult tekkis mingi ebakindlus,” nentis Eesti parimana 16 punkti visanud Gert Dorbek.

„Me peame oma kolmepunktivisked ära panema, kui tahame suuremaid meeskondi võita ja Montenegro kindlasti on suurem võistkond. Kui jätame oma kohad ära panemata, siis on meil raske,” lisas peatreener Tiit Sokk.

Kuid kolmeste möödaviskamine ei olnud ainus, mis eilset kohtumist iseloomustas. Kui kahes esimeses mängus vastane meid ründelauda kollitama ei tulnud, siis Montenegro pikad ja jõulised mängijad lustisid seal mehemoodi. Numbrid 48 : 27 räägivad enda eest, kusjuures Montenegro noppis ründelauast koguni 21 palli.