Valmo Kriisa oli ülekaalukalt parim mees väljakul, sest tal jäi kolmikduublist 26 punkti ja 13 lauapalli juures puudu vaid üks korvisööt. Kristo Aab kogus Valga parimana 19 punkti, teatas Tarvas.

Valga spordihoonesse kogunes kohtumist vaatama veerandsada inimest. Avaveerandaeg kulges võrdselt, ent Ardo Ärmpalu tegutsemine veerandaja lõpus viis Tarva 13:17 juhtima.

Teise veerandaja keskel viisid Raido Villersi viis järjestikkust punkti Tarva kaheksa punktiga juhtima seisul 16:24. Valga ei lasknud aga mängul käest minna ja kolm minutit enne poolajavilet oli Ando Tagametsa ja Tarmo Kikerpilli korvide tulemusel seis viigistatud 31:31. Veerandaja viimaste minutitega suutis Valga kokku punuda 11:0 spurdi ja võitis avapoolaja 37:31.

Pärast teise poolaja algust suurendas Valga eduseisu veelgi. Mõne mänguminuti järel oli vahe kasvanud juba kümnele punktile ja veerandaja keskel oli seis külaliste kurvastuseks 45:33. Seejärel tegi Tarvas aga Valmo Kriisa vedamisel 7:0 spurdi ja tegi sellega lõpu vahe suuremaks kärisemisele.

Veerandaja lõpuks tegi Tarvas järjekordse kiirenduse ja visati 14 vastuseta punkti, neist kuus oli endise Valga mängija Reinar Halliku käe läbi ja kuus Kriisalt. Tarvas juhtis enne viimast neljandikku mängu 49:56.

Viimasel veerandajal rauges aga Valga jõud täielikult. Kristo Aabi korv esimesel rünnakul jäi viieks minutiks Valga ainsaks. Samal ajal möllasid platsil Valmo Kriisa ja Rain Veideman. Kriisa tabas kolm kaugviset ja Veideman surus palli korvi.

Kui mängida jäi viis minutit oli Tarvas suurendanud oma eduseisu juba 54:71 peale ja sellega oli mäng tehtud. Valgat hoiti viimasel neljandikul vaid üheksa punkti peal, samas kui ise visati 27. Nii kujuneski viimase neljandikuga Tarvale teine ülekaalukas võit Valga/CKE inkasso üle sel hooajal tulemusega 58:83.

Valmo Kriisa tegi oma selle hooaja parima mängu visates 26 punkti, võttes 13 lauapalli ja andes üheksa korvisöötu. Raido Villersi arvele jäi 18, Ardo Ärmpalule 13 ja Reinar Hallikule 10 punkti. Kristo Aab oli Valga parim 19 punktiga. Tarmo Kikerpill viskas 12 ja Heiko Rannula 10 punkti.

Kui visketabavuse ja lauapallide osas oli seis võrdne, siis ülisuur vahe on pallikaotustes, mida Valga tegi 25 ja Rakvere vaid seitse. Koguni 18 korral võeti Valga rünnakul pall vahelt ära. Kindlasti andis oma panuse ülekaalukasse võitu ka Rakverest kohale sõitnud fännibuss.

Rakvere Tarvas jätkab oma üheksanda võidu teenimise järel G4S tabeli liidrina. Valga/CKE inkasso on kuue võidu ja kolme kaotusega neljandal kohal.