Kes arvab, et Eesti suusakuninganna ja ehk ka populaarseima sportlase Kristina Šmiguni nimi uue meedia keskkonnas on laiahaardeline müügiartikkel, peaks selle nime oma brauserisse www ja com-i vahele tippima – loomulikult asendama Š-tähe

S-iga – ja uudistama, mis tore vaatepilt talle sealt avaneb.

Õigus. Ei ole seal suurt midagi.

Vähemalt ei midagi, mis oleks seotud Šmiguni või suusatamisega. Tõsi, küll leiab sealt lihtsasti tee kõiksugu kindlustamist ja öömaja pakkuvate saitideni. Samuti tasub külge külastada vallalistel meestel-naistel, kes tahavad minna kohtingule juudi rahvusest või kristlastest hingekaaslasega.

Internetilehekülje omanikuks on Šmiguni ja tema lähedaste asemel hoopis jänkide firma, Californias domeenide äritsemisega tegelev Chesterton Holdings. Domeeni miinimumhind algab 135 USA dollarist, kuid ookeanitaguse netiäri hinnasoov on samuti suhteliselt soodne – www.-kristinasmigun.com-i omanikuks tahtjal tuleb välja käia 560 dollarit ehk 6700 krooni.

Kes nüüd arvab, et on kaval ja püüab registreerida aadressi www.smigun.com, siis unustage ära – selle omanik on juba endine infotehnoloog ja praegune USA armee sõjard Geoffrey M Smigun.

Samas kettaheite olümpia-pronksi Aleksander Tammerti potentsiaalse kodulehekülje domeeni hind on palju krõbedam. www.tammert.com-i omanikku, malaislast Akmarul Sallehi rahuldab vaid 3000 dollari ehk ligi 36 000 krooni suurune rahasumma.