See on näidanud, et meeskond on väga arenguvõimeline ja haarab neid asju lennult, mis nõutakse. See ei tähenda, et kõik kohe toimib, kuid nad võtavad õpetussõnad kiiresti omaks ja on üritanud neid jõudumööda ka ellu viia.

••Kui kerge südamega sa ise selle töö sügisel vastu võtsid? Teadsid ju, et Levadia peatreeneri tool pole just maailma kõige püsivam ametikoht?

Treeneritöö on niisugune, et see võib iga hetk lõppeda ja see hetk võib kätte jõuda väga kiiresti. Aga üldiselt ma võtsin selle hea meelega vastu, olin ju veetnud Levadias Igor Prinsi kõrval kaks väga meeldivat aastat. Teadsin siinseid tingimusi ja tundsin meeskonda. Leping kehtib kolm aastat – see tähendab, et mulle anti võimalus meeskonda ehitada ja midagi saavutada. Nii et selles suhtes tulin siia kerge südamega.

••Oled sa sellega arvestanud, et sulle võidakse ühel päeval väga äkki öelda, et aitäh, Marko, aga me ei vaja enam sinu teeneid?

Treener peab kogu aeg sellega arvestama, aga kui sa teed oma tööd nii, nagu on kokku lepitud, siis on see oht väiksem. Kui sa hakkad tegema asju, millega sa hakkama ei saa, või lubad asju, mida sa täita ei suuda, siis hakkavad probleemid tekkima.