Poom hindas mänge kümnepallisüsteemis ka eraldi ja põhjendas iga hinnet.

Eesti - Fääri saared 5:0

Hinne 9. Paremat algust ei võinud EM-ile tahta. Meeskond mängis rõõmsat ründavat jalgpalli ja lõi olukorrad väravaks. Hilisemad kohtumised on näidanud, et Fääride meeskond pole peksupoiss.

Bosnia - Eesti 1:1

Hinne 8. Meeskond tegi selle viigi heaks tohutult tööd ja võitles arvuka publiku ees vapralt. Vastaste ainus värav sündis vaieldavast penaltist.

Shotimaa - Eesti 3:2

Hinne 6. Kaotatud kohtumisele ei saa kõrgemat hinnet panna, aga tegelikult mängisime üht oma parimatest mängudest. Ründajad lõid kõrget klassi vastase värava all ohtlikke olukordi ja viisid meid kahel korral juhtima. Lõpuks otsustasid vastaste enesekindlus ja kogemused.

Tshehhimaa - Eesti 4:1

Hinne 3. Meie nõrgim mäng selles tsüklis. Meeskond oli äsjasest Shotimaa- mängust väsinud, hulk mehi puudus karistuste või vigastuste tõttu. Eriti esimesel poolajal jäime selgelt passiivseks.

Leedu - Eesti 1:2

Hinne 9. Meie esimene tõsine võit võõrsil. Poisid olid pärast Küprose laagrit heas kehalises vormis, nii suutsime leedulaste surve üle elada. Terehhov lõi erakordselt ilusad väravad.

Eesti - Tshehhimaa 0:2

Hinne 5. Mängisime tugeva vastasega tahtejõuliselt, suutsime nende mängu lõhkuda ja ka ise mõne olukorra luua, kuid vastane kasutas meie eksimusi hiilgavalt.

Eesti - Leedu 1:2

Hinne 4. Valus kaotus -- Leedus võitsime, siin läksime kohe juhtima. Me ei pidanud vaimsele survele vastu, hakkasime liialt leedulaste väravat kartma, ei mänginud enam oma mängu.

Seeria kokku

Hinne 6. Sellise hinde ehk rahuldava annab ka aritmeetiline keskmine. Plusspoolele kannan eelkõige selle, et hakkasime väravaid lööma. Kes väravaid ei löö, see ei võida kunagi.

Ründajate aktiivsus hõlbustab kaitsetööd. Miinuspoolele jääb veel kohatine ebakindlus, kuid ka aukartust hakkab vähemaks jääma. Meeskond tervikuna arenes, samas suunas liikudes suudame edaspidi enamat.