Müürsepp paistis silma ka lauavõitluses, veel üheski senises NBA kohtumises polnud ta mängu jooksul võtnud 8 lauapalli, neist kuus ründelauast. Mavericksil ei pääsenud vigastuse tõttu platsile 230-sentimeetrine Shawn Bradley, ilmselt sel põhjusel saidki Müürsepp ja Anstey palju mänguaega.

”Midagi erilist ei juhtunud, tegin lihtsalt mõned korvid,” ütles Müürsepp pärast kohtumist tagasihoidlikult. ”Homme tuleb uuesti tööle hakata ja püüda samamoodi mängida.”

”Noorte mängijate jaoks oli see väga vajalik kogemus,” märkis Dallase peatreener Don Nelson. ”Kavatsen ka edaspidi neid mehi teatud mänguolukordades palju kasutada.” Nelson olevat juba enne kohtumist Müürsepale ja Ansteyle kinnitanud, et neljandal veerandajal jäävad mõlemad lõpuni platsile olenemata seisust.

Otsustava spurdi tegi Mavericks kolmandal veerandajal. Poolaeg algas kodumeeskonna eduseisul 59:52, järgmise 12 minutiga suurendati edu 94:72-le. Korraks juhtis Dallas isegi 90:61.

Viimasel veerandajal alustas Clippers Müürsepaga võrdselt 24 punkti visanud Lamond Murray juhtimisel meeleheitlikku tagaajamist. Los Angelese meeskond jõudis seisuni 101:107, siis tabas Müürsepal tähtis kolmepunktivise. ”Kui kaheksa minutit enne lõppu kaotasime veel kahekohaliste numbritega, polnud muud võimalust, kui tempot viimse piirini tõsta. Usun, et see taktika aitas meil järele võtta,” ütles Murray.

”Neljandal veerandajal tekkis korraks väike hirm,” märkis Müürsepp. ”Kui edu sulas kuue punktini, läks võitlus väga tõsiseks.”

Müürsepp tegi kohtumises kokku 17 pealeviset, millest tabas 10 (nende hulgas kolmesed 2-st 2). Eestlane läkitas palli korvi ka mõlemal vabaviskel. Müürsepp andis kolm resultatiivset söötu, tegi kolm isiklikku viga ja ühe vaheltlõike ning kaotas kaks korda palli.

Dallase meeskond kokku tabas täpselt 50-protsendiliselt (94-st 47) ja on nüüd võitnud viimasest neljast mängust kolm. Müürsepa ja Anstey järel paremuselt kolmas korvikütt oli kohtumises Clippersiga Cedric Ceballos (17 punkti).

Ülejäänud neljapäevaste kohtumiste tulemused: Washington – New York 103:90, Houston – Miami 93:117, Milwaukee – Denver 104:87, Phoenix – Detroit 102:93.