"Tulemusega ei ole me rahul, matš oli meile nii psühholoogiliselt kui ka vaimselt raske. Võitlesime kogu turniiri vältel, ent paraku oma parimat mängu me siin näidata ei suutnud," nentis koondise peatreener Oliver Lüütsepp. Serbias toimunud turniiril jäi meie koondise saldoks valusa Valgevenele kaotuse kõrval avapäeva 3:2 võit Kreeka üle, võõrustajatele kaotati kindlalt 0:3.

Sofias toimunud naiste turniiri lõppes meie koondisele rõõmsamates toonides. Kahel esimesel päeval saadud 1:3 ja 0:3 kaotused Soomelt ja Bulgaarialt, asendusid viimasel päeval 3:1 võiduga Norra üle. Rünnakuid realiseerisid meie neiud 47-protsendilise efektiivusega, norralannade näitaja oli 33. Taas oli Eesti parim Kertu Laak, kes tõi 18 punkti.

"Minu arvates esinesime Sofias päris hästi, eriti avamängus Soome vastu ja tänases matšis. Kokkuvõttes jäi meil kogemustest puudu ja me ei suutnud otsustavatel hetkedel pikki pallivahetusi enda kasuks kallutada," võttis Kohila naiskonna pallur turniiri kokku. Tema sõnul sai otsustavaks avageimi kaotuse järel tehtud korrektuurid, mis päädisid efektiivsema tegutsemisega nii blokis kui rünnakul. "Alati on hea turniir võidukalt lõpetada, seega oleme õnnelikud," lisas Laak.