Päev hiljem sõideti rasketes ilmastikuoludes 2 kilomeetrit, Jaansoni võiduaeg oli 7.41,86. Endrekson kaotas vaid seitsme sajandikuga. Poole pikemal võistlusmaal selge vahega viiendaks jäänud Andrei Šilin oli sedapuhku 7.47-ga kolmas. Ülejäänute ajad küündisid juba üle kaheksa minuti, kuid mullu tormiliselt arenema hakanud Kuzmin sõitis vahepeal madalikule. “Vaheajapunktis liikus ta Jaansoni ja Endreksoniga võrdselt,” teadis Tults.

Treenerite nõukogu otsusega stardib mai lõpus MK–sarja esimesel etapil Milanos ühepaadil Jaanson ning paarisneljasel Endrekson, Gulov, Kuzmin ja Šilin. Neljase varumees on Silver Sonntak, kes lööb MK–etapil kaasa ühepaadil või Andrei Jämsaga kahesel.

“Neljase sees valitseb päris terav konkurents. Nädal enne Milano–etappi peetakse Pärnus Eesti karikavõistlused, seal tahame kõiki paremaid näha sõudmas taas ühepaadil,” ütles Tults.

Tults tõstis esile ka 18–aastaseid pärnakaid Alvar Räägelit ja Jaan Laost, kel spetsialistide hinnangul juba praegu korralik tehnika ning olemas kõik eeldused roolijata kahepaadil tippu tõusta.