Parry sõnul pöördus vaheajal ta poole legendaarne Michel Platini, kes naeris, et Benitez peab tegema kõva tööd, vältimaks kaotusnumbrite suurenemist. “Lõpus tuli ta minu juurde ja vabandas,” ütles Parry.

Liverpooli teise kangelase, väravavahi Jerzy Dudeki sõnul inspireeris teda penaltite tõrjumisel Liverpooli kauaaegne lõuna-aafriklasest väravavaht Bruce Grobbelaar, kes tõrjus 1984. aastal penalteid Roma vastu. “Jamie Carragher tuli lõpus minu juurde ja ütles, et ma meenutaksin Grobbelaari jalatõrjeid. Jamie ütles: tee sama ja lülita nad välja,” rääkis hooaja keskel ebakindluse tõttu Liverpoolis pingile taandunud Dudek.

Dudeki sõnul oli ta

eelnevalt Milani penaltilööjaid videolt õppinud, kuid abi sellest polnud.

“Iga kord, kui pidanuks paremale hüppama, vajusin hoopis vasakule.”

Dudeki sõnul pühendab ta oma võidu hiljuti surnud kaasmaalasele, paavst Johannes Paulus II-le, kes oli nooruses samuti väravavaht.

Milani omanik rahul

“Võimatu on selgitada, mis meiega juhtus,” tunnistas Milani ründetäht, kaks väravat löönud argentiinlane Hernan Crespo. “Penaltid on loterii ja seekord vedas Liverpoolil. On õudselt raske selgitada, kuidas ma ennast tunnen.”

“Liverpooli väravad olid väga imelikud. Neil oli kolm võimalust ja nad kasutasid need ära. Meil oli lõpus võimalusi ja Milan mängis väga hästi. Ma ei usu, et Carlo Ancelotti (treener – toim) lahkub. Mina ei vallanda kedagi,” ütles Milani omanik, Itaalia peaminister Silvio Berlusconi.