Tartu Ülikool/Rock liikus 98:60 võiduga Kaunase Atletase üle järjekordse sammu edasipääsule lähemale.  Rockile oli see üheksandaks võiduks Balti Liiga teises divisjonis. Kaotuste kohal asetseb turniiritabelis ümmargune null.

Esimese veerandaja järel 27:9 edu välja võidelnud Rocki eduseis jätkas kasvamist lõpuvileni. Järgmised kümneminutilised perioodid lõppesid seisuga 52:30, 80:47 ja 98:60.

“Saime kohe alguses enesekindluse kätte ja mängu käima,”  sõnas palavikuga kaasa mänginud Tanel Tein. “Suutsime head minekut hoida.”

Harvanähtava kindlusega loopisid Tartu mängijad kaugviskeid – 30-st viskest tabas tervelt 16, neist viis Gert Kullamäe ja neli Tarmo Kikerpilli käe läbi. Viimasel veerandajal usaldas peatreener Algirdas Brazys platsile juba Rocki teise koosseisu.

“Kui üks koosseis on platsil, siis kaitse toimib normaalselt,” selgitas Tein.“Aga pärast seda, kui vahetusest uus mees sisse tuleb, tekivad arusaamatused ja informatsioon  väljakul ei liigu.”

Taas vastasest kindlalt üle olnud Tartu annab endale Teini sõnul siiski aru, kellega teises divisjonis mängitakse. “Suured võidud kasvatavad küll enesekindlust, kuid me ei ole veel edasi pääsenud. Nii meil kui ka teistel meeskondadel on veel mitu mängu ees, nii et proovime enda asjadele keskenduda.”

Rocki eilsel mängul ei viibinud grusiinist mängujuht Georgi Tsintsadze, kellel lõppes Eesti viisa. Abitreener Tõnu Lust ütles, et uue viisa saamine välisministeeriumist olevat päevade küsimus.