Islandi klubi Njardviki seisuga 100:88 alistanud Tartu kaitsemäng ei kannatanud kriitikat.

FIBA Eurocup Challenge’i viimane kohtumine ei otsustanud enam tabeliseisu koha pealt midagi, kuid edukaimana 26 punkti visanud Gert Kullamäe sõnul ei tohiks Rocki-sugune võistkond ühtegi mängu kergelt võtta. “Oli ju teada, et islandlased lasevad visata, aga et ise nii palju lasime?! Kaitse kui selline puudus täielikult,” oli Kullamäe oma hinnangutes karm. “Me võiks õppida selliseks mänguks ka keskenduma.”

Kullamäe ootab Eesti liiga mängu BC Kaleviga. “Vajame võitu, et jõulupuhkust nautida.”

Rock kaotas poolaja 40:41, esimese 10 minutiga lasti endale visata 25 punkti. Kolmandal veerandil ehmatas Njardvik Tartut 14:2 spurdiga ning läks 10 punktiga ette. Õnnekombel hakkasid kodumeeskonna visked õigel ajal tabama ning Tanel Teini kaks punkti viisid Rocki siiski enne viimast veerandit ette. Rohkemaks Njarvik enam jaksu ei leidnud. Neli kaugviset tabanud Kullamäe ja korvi all pidevalt vastaseid lollitanud Martin Müürsepa korvidega tagati turvaline 12-punktiline juhtseis, mida enam käest ei lastud.

Rocki peatreener Algirdas Brazys nimetas mängu väga halvaks, tõstes esile vaid “vanameistrite” Müürsepa, Kullamäe ja Tarmo Kikerpilli tegutsemist. “Pärnu vastu näitavad kõik, et oskavad mängida, aga kui veidi tõsisem vastane on, siis ei tule midagi välja,” vihjas Brazys Rocki paari päeva tagusele 128:67 võidule KK Pärnu üle.

Lisaks Kullamäele olid Rocki edukaimad Kikerpill 19 punkti ja 7 lauapalliga ning Müürsepp 18 punkti, 6 resultatiivse söödu ja 8 lauapalliga.