Ilmateade
Delfi
Ajalehed
Ajakirjad
Privaatsussätted
Saada vihje
Kontakt
Reklaam
Arvamus
Kultuur
LP
Suvelavastused
LP
10.04.2021, 14:00
Pirukas, salat ja Šoti munad. Kolm retsepti, mis aitavad järele jäänud lihavõttemunadel toidulauale jõuda
(5)
Mida teha pühadest järele jäänud keedumunadega? Soovitame mõnda toitu, mis on nii maitsvad, et juhul kui keedumune üle ei ole, tasub neid selleks keeta.
Silja Luide
toiduajakirjanik
92
FOTO:
Silja Luide
See artikkel on avatud vaid tellijatele. NB! Kui oled tellija, siis palun värskenda veebilehte või
pöördu klienditeenindusse
.
Oled juba tellija?
Logi sisse
Mis on Delfi Kogupakett?
Tutvu maksevõimalustega
Kommenteeri
Loe kommentaare
(5)
92
Delfi
Jaga
Kommentaarid