Oma muusikavaliku kohta ütleb Kädi nii (kuulata saab ka siit):

„Vultures“ - John Mayer

Kuulsin seda laulu esimest korda basskitarri tunnis. Mul tekkis koheselt selle looga hea klapp ja hakkasin seda bassil mängima. Mõnus groove!

„Chemtrails Over The Country Club“ - Lana Del Ray

Minu jaoks on see lugu, mille ma panen taustaks näiteks bussis sõites. Midagi, mida kuulata, kui tahan unistada oma suuri unistusi.

(alloleval YT lingil on järjest kuulatav kogu muusikavalik)

„Seis“ - Mick Pedaja

Selle lauluga tuleb meelde suvi, kui me Uurikatega mööda Eestimaad trippisime ja tihti tekkis tunne, et keegi võiks aja seisma panna, et saaksin seda hetke kauem nautida.

„Crazy“ - Domenic Haynes

Taaskord mõnusa groove’ iga pala. Mulle meeldib seda kuulata kodus olles ja niisama chillides. Üks sõber kunagi saatis selle mulle ja lugu hakkas koheselt meeldima.

„Iris“ - The Goo Goo Dolls

Väga emotsionaalne lugu, millest ma ilmselt kunagi ei tüdine. See täidab mu keha emotsioonidega, mida ma kirjeldada ei oska. Arvan, et see on mu kõige lemmikum laul.

„Needed Me“ - Rihanna

Hiljuti avastasin enda jaoks uue Rihanna. Olin temast küll varem kuulnud, kuid polnud ta laule kuulanud. „Needed Me“ on võimas laul.

„O Que Será De Ti“ - MARO

MARO on ingelliku häälega laulja Portugalist, kelle avastasin 2022. aasta Eurovisionilt. Kuigi ma laulu sõnadest aru ei saa, tekib seda kuulates mingi müstiline tunne.

„Oliver Kahn“ - CKay, Boj

Midagi eksootilisemat sellesse playlisti. Seda lugu kuulates tekib silme ette pilt nagu oleksin reisil kuskil rannas puhkamas.

„M’’ - EiK

Hoopis teist nägu lugu. Iga kord kui kuulad, avastad uusi detaile, mõtteid, kooskõlasid. Nagu muinasjutt. Väga sügavamõtteline.

„Kiss from a Rose’’ - Seal

Uskumatult geniaalne lugu! See on üks neist lauludest, mille panen täie valjuse peale kui raadiost või kuskilt mujalt kuulen. Head palad ei vanane kunagi.

Esimese Tallinna laste jazzifestivali Kräsh kogu programm kuulutatakse välja mai alguses. Sündmus toimub 10.-11. juunini Eesti Noorsooteatri ruumides ja MUBAs. Hoia Kräshi tegemistel silma peal kodulehel, Facebookis ja Instagramis.