Norstati läbiviidud uuringus vastas ligi 66% küsitletutest, et nende peamiseks arvete saamise kanaliks on e-post. Populaarsed on ka e-arved (54%) ja teenusepakkujate iseteenindused (24%).

See muudab oma rahaasjade haldamise aga küllaltki tülikaks, sest iga arvet peab vastavast kanalist eraldi otsima. Kui pole sõlmitud ka püsikorralduslepingut, siis on kõikide arvete maksmine äärmiselt ajamahukas tegevus. Eriti just peredele, sest sellistele püsikuludele nagu kommunaalarved, tele- ja mobiilteenused lisanduvad ka mitmed laste huvialaringid ja kohatasud.

Ainulaadne uus lahendus Eestis

Igakuine arvete maksmine on täna lihtsam ja kiirem, sest nüüdsest saab seda teha läbi Leedus klientide südameid võitnud Perfi.

Uus finantsasjade platvorm Perfi koondab kõik su arved ja tšekid ühte kohta kokku ning võimaldab need tasuda ühe koondarvena. Nii tekib sul kuludest terviklikum pilt ja jääb ära keeruline igakuine arvete otsimine ning püsikulude kokkuarvutamine. Ja mis eriti mugav, tasuda saab kõikide arvete eest lihtsalt ja kiirelt ühe klikiga.

Ülevaade kuludest

Perfit kasutades saad ise valida, milliste teenusepakkujate arveid sa keskkonna kaudu saada ja maksta soovid. Samuti arhiveerib Perfi kõik sinu vanad arved. See lisafunktsioon annab hea võimaluse oma püsikuludel silma peal hoida ka pikema ajaperioodi jooksul. Nii on sul oma rahaasju lihtsam hallata ja planeerida.

Tee oma elu lihtsamaks. Tasu nüüdsest kõik oma igakuised arved ühes kohas koos ühe klikiga. Rohkem infot Perfiga liitumise kohta leiad siit.

*Uuringu viis läbi Norstat neljas vanusegrupis tuhande eestlase ja lätlase seas.

Jaga
Kommentaarid