Nora Raba on loonud ehteid, tegelenud palju dekoratiivsete seinataldrikute ja -plaatide ning spordiauhindade loomisega, on kavandanud väga palju suveniirmärke suurtele kultuuri-üritustele, samuti Tallinnale ja teistele linnadele ning maakohtadele. Nora Raba põhialaks on olnud monumentaalsed pannood ja ruumilised kompositsioonid, paljud tema tööd on loodud konkreetsetele arhitektuursetele objektidele. Nora Raba on oma tööde materjali- ja tehnikakasutuses, samuti temaatikas väga avar. Ta on töötanud palju rauaga, seda sepistades ja keevitades, kuid on ka kodus söövitus- ja kohrutustehnikas, samuti töös poleeritud ning poleerimata alumiiniumiga ning emailidega.

Kunstiteadlane Inge Teder on Nora Raba esimest loomeperioodi 1970. aastate algul nimetanud „rauaajaks“, mil valmisid sepistatud monumentaalsed seinapannood Pirita lillepaviljonile, spordiauhinnad Jaan Taltsile ning Raekoja plats 5 väravavõre. Suur osa Nora Raba hilisematest töödest on inspireeritud futuristlikust liikumisihalusest, kus vormid voolavad ja kasvavad vertikaalses suunas.

Loomingulise tee esimesel etapil 1960.–1970. aastatel lähtus ta teemade valikul enamasti loodusest (pannood „Flora“, „Dekoratsioon“, „Merepõhi“ jt), 1980. aastatel puhastele, konstruktiivselt selgetele geomeetrilistele vormidele (poleeritud alumiiniumist kompositsioonid „Probleem“, „Lõpmatus“, „Trepp“, „Taebla“ jt). 1990. aastatel kasutas Raba juhuslikke, looduse enda kujundatud vorme, mida täiendas ootamatult erksavärviliste ja konstruktiivsete detailidega.

Sügav kaastunne sõpradele ja lähedastele!