Silver Sepp annab muusikapäeval kaks õpituba, millele järgnevad avalikud kontserdid. Priiuse seltsimajas toimub fantaasiapillide õpituba lastele ja noortele, hiljem toimub avalik kontsert. Sepa teine esinemine ja õpituba toimub Gustav Suitsu majamuuseumis Võnnus. Kontserdid on tasuta.

Silver Sepp ütleb oma muusikavaliku kohta nii (kuulata saab ka siit):

Jacob Collier, „Little blue“

Fenomen, keda vast juba kogu maailm teab, kuid tema vaba ja üllatusterohke lähenemine muusikale annab usku ja lootust piiritu muusikaookeani siirusesse ja imesse. See siin on tema viimane lugu.

Shuger Minot, „Devil is at large“

Iga kord võtab põlvest nõrgaks, kui kuulan, kuidas selle laulu bass ja rütm lähevad laulu rütmi, riimi ja sõnumiga kokku.

Mari Kalkun, „Munamäe loomine“

Mari on teinud vägeva uue albumi! See lugu laulab maailma otsast peale kokku nagu iidsed laulikud ikka tegid, et olemise sisemine kord taastada. Tema plaadi kaasprodutsent oli Sam Lee, kes on võimas pärimuslaulik Inglismaalt. Sami ja Mariga oli ükskord eriti tore saunas koos laulda.

(Allolevalt YouTube’i lingilt saab järjest kuulata kogu muusikavalikut.)

Kristiina Ehin, Silver Sepp, „Meie aja tants“

Aasta on tohutu hooga mööda lennanud ja ka selle aasta lõpus, 29. detsembril teeme Kristiina Ehiniga Aastalõpukontserdi ERM-is. Laulude, muusika ja luulega mõtestame möödunut ning tahame jälle jõuda välja enneolematute heli- ja sõnaseosteni. Praegu kuulame ka eelmise aasta kontserti üle ja tundub, et on hulgaliselt materjali, millest panna kokku uus „Meie aja tants 2023“. Meie aastalõpukontsert on hea võimalus kuulata meie värskeimat luulet ja laule suurelt lavalt ning see on ainukene võimalus aastas kuulata meid koos bändiga, mida juhib järjekordselt Andre Maaker.

Loten Namling, „Karsel Dawa“

Selle mehega sai sõlmitud ootamatult kiiresti – kaheksa minutiga – muusikaline sõprus, mis on siiamaani kestma jäänud. Hüppasin suvel Viljandist lahkudes korraks läbi Mulksu baarist. Seal ta istus ning otsis mõnd kohaliku muusikut. Viljandi Folgil esinesime juba koos kahel kontserdil. 30.09 saame nüüd jälle kokku Laitse graniitvillas ja 6. aprillil Lääne-Lätis. Seda lugu laulis Lotenile tema ema, kes põgenes okupeeritavast Lhasa linnast Indiasse ning lugu kannab endas ilu, rahu ja kuupaistet, mis Lhasasse maha jäi. Kago „Lõpetuse ingli“ laulus on ajatust ja mõttesügavust. Tema unikaalse kitarrimängu saatel laulab ta siinkohal Tõnu Õnnepalu sõnu.

Edward Sharpe and the Magnetic Zeros, „Man On Fire (Bloody Sunday Sessions)“

Lugu keerutab vägevalt seda metsikut tunnet, mis kutsub terve maailma endaga tantsima. See versioon laulust on uskumatult „päris“. Selle nelja minuti filmimiseks pidi tähtede seis ikka eriliselt õige olema.

Garth Stevenson, „Passage“

See on minu magamismuusika playlist’i põhilugu, mis paneb mõtteveskid teistpidi pöörlema ja avab võimsad silmade tagused maastikud. Ole sa siis lennukis, linnaväsimuses või lihtsalt hajevil.

Xavier Rudd, „Follow the sun“

Laul, mis on mind saatnud pandeemia ajastust peale, kui hakkasin kevadeti tegema päikesetõusu veebi otsekontserte pealkirjaga „Hommikuüminad“. Lugu mõjutas kindlasti ka minu enda hommikulaulu „Hommikuümin“. Tuleval kevadel hakkan kindlasti jälle ümisema.

Heilo Aadla, Artur Alliksaar 100

Mul on kultuuribiidi ilmumise päeval sünnipäev ja lõpetaksin oma mängurea omakultuurse luule vundamendi, Artur Alliksaarega, kellel oli kevadel 100. sünniaastapäev. Sel puhul lindistas mu naabertänava elukunstnik Heilo Aadla 100 Artur Alliksaare teksti lauludeks, mis on kuulatavad YouTube’is. Siit lingilt algavad kümme laulu, millest esimene on hea jõudu andev vastuminek sügise kaamosele. Järgneb lugu, mida loeti ka minu ema matusel mõned sügised tagasi.