Miks? Seda arutavad stuudios uurivad ajakirjanikud Martin Laine ja Holger Roonemaa, kes analüüsivad nii Carlsoni tausta, kallutatust kui ka ohtu, et ta jätab olukorrast Ukrainas ja Venemaal vale mulje. Carlsonil on ainuüksi Twitteris pea 12 miljonit jälgijat, ta käsitleb tihti poliitilisi teemasid ning on USA vabariiklaste seas väga populaarne. Just nendel põhjustel mõjutab intervjuu suure tõenäosusega seda, kuidas näevad ameeriklased edaspidi sõda Ukrainas ja kas nad on veel valmis Ukraina edu toetama.

Muuhulgas väitis Carlson enda videopöördumises, et lääne meedia ei ole proovinud Putinit intervjueerida, kuid Zelenskõi on korduvalt kaamera ees olnud. Tegelikult püüavad arvukad väljaanded pidevalt Putinit intervjueerima saada, ent Kremlist pole heakskiitu tulnud. Mistõttu on tegemist Putini esimese ametliku intervjuuga lääne meediale peale tema täiemahulisest sissetungist Ukrainasse.

Saadet juhib faktikontrolli ja valeinfo reporter Kaili Malts, sissejuhatuses teeb ülevaate ka Marta Vunš. Podcastis kõlavad ingliskeelsed helilõigud on pärit Tucker Carlsoni videopöördumisest, mille ta teisipäeval oma sotsiaalmeediasse postitas. Seda on Twitteris kahe päevaga nähtud 99 miljonit korda.