Oma muusikavaliku kohta ütleb Merilin Kirbits nii (kuulata saab ka siit):

Mari Jürjens „Omaenese ilus ja veas“

Tegelikult võiks kogu samanimelise albumi siia lihtsalt ritta panna, sest see sattus mulle kätte hetkel, kus kõik antud lugude sõnad ja noodid puudutasid ja kõnetasid. Muusika, mis ravib.

Tobias Tammearu Trio „August“

Lugu trio esikalbumilt „Bivium“, mis toob nende enda sõnul kuulajateni kolme pioneeri mõtisklused ja arutelud, mis on ühe aasta jooksul muusikaks ümber tõlgitud. Serveerimissoovitus: üksinda ja kõrvaklappidega. Austan ja jumaldan kõike, mis Tobias Tammearu loomingust sünnib. Muusika, mis puudutab.

Mingo Rajandi albumi „Elajannad“ pala „How It All Began“

Näitlejana klammerdub muusikat minu külge ka teatrist. See pala on pärit samanimelisest lavastusest „Elajannad“, mille sisu on ühe Naise CV, Curriculum Vitae - elu jooksurada, mille alguspunkt on sünd, mille lõpp-punkt on surm, kuid võib-olla ka vastupidi. Tunnetan selles sügavate nähtamatute juurtega naise ürgset väge, mis annab jõudu. Muusika, mis annab väge.

(allolevalt YouTube’i lingilt saab kuulata järjest kogu muusikavalikut)

Andris Mattson „Frost“

Millegi erilise algus, leidmine, äratundmine - muusika mis jääb sügavale sinu sisse ning uuesti kuulates toob see tagasi sind sellesse hetke kui kõik alles algas. Muusika, mis jääb.

Rita Ray „Love Ain`t the Same“

Imeline laulja, muusik, looja, artist. Ilus inimene nii seest kui väljast. Oskaks maailm vaid paremini hoida neid erilisi hingi! Kõik lood on lemmikud ja kannavad endaga kaasa. Muusika, mis paneb unistama.

Karavan „Pärlipüüdja“

Omad põhjused ja kõik teavad ju sõnu.

Angus „Punakollaroheline“

Angus kirjutab, et nende muusikaga on segunenud sisekaemuslikke küsimusi, ometi ei väsi Angus jagamast näpunäiteid hea tuju leidmiseks ja suve nautimiseks. Muusika, mis parandab tuju.

The Cinematic Orchestra „To Build A Home“

Muusika, mis paitab.

Jacob Collier „Sky Above“

See tüüp on geenius, peale selle, et ta oskab tehniliselt sadat pilli mängida siis on tal veel eriline tunnetus, nii tundlikult anda edasi sisu, igas tema palas on terve pikk lugu, mitte fragment mingist hetkest.

Nublu album „ Räimerahvas Nublik live“ lugu „ introduubel5“

Eesti räpp ei ole olnud minu esimene valik, mida kuulata aga Markkus Pulk on muutnud, minu arvamust sellesse läbi oma suhtumise inimestesse, muusikasse, elusse. Nublu kontserdil näeb läbilõiget Eestist. Muusika, mis toob inimesed kokku.