Raha ja vaimse tervise seoseid hakkavadki eksperdid inspiratsioonihommikul lahkama. Vastus püütakse leida näiteks küsimustele:

  • Millised on rahalise turvatunde või selle puudumise mõju vaimsele tervisele?

  • Millal teeme liigse muretsemisega oma rahalisele olukorrale lausa liiga?

  • Millised uskumused ja tunded meie vaimset tervist ja finantsilist turvatunnet kindlasti ei toeta?

  • Kas madalama palgaga sektorites on ka vaimse tervisega kehvemini?

  • Kas vaimne tervis mõjutab lõpuks ka majanduse käekäiku?

Kui inspiratsioonihommikut kuulates tekib idee mõnest uudsest lahendusest, mille peaks kindlasti Eestis ära tegema, siis esita see NULA inkubaatorisse hiljemalt 30. aprilliks aadressil nula.ee. „Meie poolt on tugi, et arendada oma ideest toimiv sotsiaalne ettevõte ja lisaks võid oma algatuse käivitamiseks saada kuni 25 000 eurot stardiraha,“ lisas Karin Kruup.

Inspiratsioonihommikut korraldab Eesti ainus ühiskondlikele algatustele mõeldud inkubaator NULA koos Luminoriga. NULA ühiskondlike algatuste inkubaatori on ellu kutsunud Kodanikuühiskonna Sihtkapital koostöös Heateo Sihtasutusega.

Kui oled ise kokku puutunud mõne ühiskondliku probleemiga ja sul on idee mõnest uudsest lahendusest, mille peaks kindlasti Eestis ära tegema, siis esita oma idee NULA inkubaatorisse. NULA on Eestis ainulaadne ühiskondlike algatuste inkubaator, kus saad tuge, et arendada oma ideest toimiv lahendus. Lisaks võid saada Kodanikuühiskonna Sihtkapitalilt kuni 25 000 eurot stardiraha oma algatuse käivitamiseks. Uuri lisa veebilehelt nula.ee ja pane oma idee teele.