Eelmises ülevaates kirjutasin Venemaa probleemidest Sudžast lääne pool, sest lõuna pool on seal piir Ukrainaga, lääne ja põhja pool on aga veetõke, nimelt Seimi jõgi. Üle selle on põhja pool kolm silda, millest olulisim on kõige idapoolsem, Gluškovo asula juures asuv sild.

Venemaa sotsiaalmeediakanalites levitati videoid, kus sellel sillal olid tihedalt üksteise kõrval neli auku, ehk siis see näitab, et mitmikraketiheitjatelt M142 HIMARS ja M270 lastud juhitavad raketid tabavad ülitäpselt. Ehk siis seal piirkonnas ei suuda Venemaa armee nende tabamistäpsust mõjutada, küll aga lihtsalt ei olnud nende rakettide lõhkeaine kogus piisav betoonsilla konstruktsioonidele suuremate kahjustuste tekitamiseks.

Järgmiseks ründas Ukraina armee liugpommiga, mis tabas täpselt ja purustas silla. Tabamusest tehtud video ilmus kiirelt sotsiaalmeediasse ja tekitas tõsise paanikahoo Venemaa blogijate poolel. Nüüd oli selge, et on ainult aja küsimus, millal Ukraina hävitab kaks ülejäänud silda, sest võimekus on neil selleks olemas.